KGZS - Brez predsodkov o kmetijstvu in SKP
Domov Kontakt
Projekt SKP Dobre prakse Recepti Galerija Otroški kotiček

Vabljeni na zaključni dogodek projekta Kmetijstvo je zakon


10.01.2014

Obstaja veliko dobrih, pozitivnih zgodb, ki kažejo na to, da je kmetijstvo lahko odlična poslovna priložnost. Vedno več je ljudi, ki se zaveda pomena kmetijstva, lokalne pridelave in podeželja. Kaj prinaša slovenskemu kmetijstvu nova skupna kmetijska politika in kaj je vloga Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije?

 

 

Vabimo vas v četrtek, 16. januarja 2014, ob 10. uri na Posestvu Trnulja, Črna vas 265, Ljubljana.

 

 

Predstavili bomo delo Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije ter usmeritve za naprej,  spregovorili o prihodnji SKP, kaj prinaša Sloveniji, še posebej mladim. Pokazali nekaj rezultatov partnerstva KGZS in Direktorata za kmetijstvo in razvoj podeželja Evropske komisije pri projektu Kmetijstvo je zakon! ter podelili nagrade najboljšim fotografom natečaja Utrip podeželja skozi objektiv, ki jih prispeva Združenje turističnih kmetij Slovenije. Dogodek pa zaključili z druženjem ob lokalno pridelani hrani in pijači ekološkega posestva Trnulja.

 

 

Poleg vodstva Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, in sicer predsednika KGZS Cvetka Zupančiča in direktorja KGZS Branka Ravnika, bo na novinarski konferenci sodeloval predsednik Zveze slovenske podeželske mladine Rok Roblek in izjemni posamezniki, ki so v kmetijstvu našli poslovno priložnost. 

 

 

V znamenju dobrih zgodb, ki pravijo: Kmetijstvo je zakon!, se veselimo našega druženja!

 

Vabilo najdete tukaj.

 KGZS